SÖK JOBB
0

Här hittar du samtliga jobb som finns att söka just nu.

Här hittar du samtliga jobb som finns att söka just nu. En bra historia Historien om Academic Work startade som en idé i huvudet på tre studenter. De såg att studenter som var på jakt efter extrajobb och företag som sökte deltidspersonal skulle tjäna på att sammanföras. Sagt och gjort. Trion hade nu ett företag, […]

Här hittar du samtliga jobb som finns att söka just nu.

acadamic work

En bra historia

Historien om Academic Work startade som en idé i huvudet på tre studenter. De såg att studenter som var på jakt efter extrajobb och företag som sökte deltidspersonal skulle tjäna på att sammanföras. Sagt och gjort. Trion hade nu ett företag, som drevs under oglamorösa förhållanden från ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan. Men snart ledde kraften i den enkla affärsidén bort från pannrummet och mot stadig expansion.

Academic Work idag

Idag är Academic Work ett av Sveriges största bemanningsföretag. Resan från pannrummet 1998 har tagit oss dit vi är idag, nämligen på sex marknader – Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och nu senaste även i Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi varje år hjälper fler än 14 000 Young Professionals ut i deras karriärer. Och – vi är övertygade om att resan bara har börjat.

Källa

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *