SÖK JOBB
0

Hittar sitt perfekta jobb och arbetsgivare rätt medarbetare.

Hittar sitt perfekta jobb och arbetsgivare rätt medarbetare. Vi fokuserar på att leverera rätt kandidater Oavsett om du är på jakt efter en ny kundtjänstmedarbetare, ingenjör eller en försäljningschef, levererar vi på StepStone snabba, mätbara resultat med bibehållen kvalitet. Vår traffic-avdelning och kundservice arbetar löpande med uppföljning av din platsannonsering så att du får det resultat du önskat. Enligt våra kunder har vi bäst kandidatleverans […]

Hittar sitt perfekta jobb och arbetsgivare rätt medarbetare.

StepStone, jobb

Vi fokuserar på att leverera rätt kandidater

Oavsett om du är på jakt efter en ny kundtjänstmedarbetare, ingenjör eller en försäljningschef, levererar vi på StepStone snabba, mätbara resultat med bibehållen kvalitet. Vår traffic-avdelning och kundservice arbetar löpande med uppföljning av din platsannonsering så att du får det resultat du önskat. Enligt våra kunder har vi bäst kandidatleverans på marknaden:

“Vi har testat andra leverantörer och StepStone ger alltid bäst resultat. Vi väljer StepStone av den enkla anledningen att vi får många attraktiva kandidater på kort tid. Senast sökte vi efter en säljare och responsen var så lyckad att det slutade med att vi anställde två säljare på samma annons.”
Jakob Pernvik – VD, Mobilwebb

Vi förenklar för jobbsökare att hitta sitt perfekta jobb

StepStone är ett innovationsföretag. Med hjälp av avancerad teknik och användarstudier anpassar vi vår jobbsajt för att det ska vara så enkelt som möjligt för rätt kandidat att hitta rätt arbetsgivare. Men tekniken sker i bakgrunden.

För jobbsökande är det lätt. Genom vår revolutionerande sökmotor StepMATCH™, utvecklad i samarbete med Ludwig-Maximilian-universitet i München, är det nu enklare än någonsin att söka och hitta lediga jobb på nätet

Starka produkter och partners ökar din räckvidd och synlighet

För oss på StepStone är våra kunders framgång vårt huvudsakliga mål. Vi erbjuder därför en bredd i vårt produktutbud – anpassat till både små och stora verksamheter. Vi erbjuder fyra olika platsannonsprodukter anpassade till varje företags unika rekryteringsutmaning. Våra produkter visar transparent vad som ingår i priset så att inga oväntade överraskningar inträffar. Här kan du köpa individuella annonser eller teckna större annonseringsavtal med skräddarsydda rekryteringslösningar.

Genom strategiska partnerskap hjälper vi dig att på ett effektivt sätt koncentrera relevant trafik till din platsannons, utan att du behöver lyfta ett finger. Exempel på mediapartners är: Google, TheLocal, CFOWorld, Evertiq, Bing, Yahoo, Facebook med fler.

Lokal kundervice i världsklass hjälper dig att lyckas – varje gång

Som kund till StepStone är du i trygga händer. Vår lokala kundservice sätter kund och kandidaten främst vid varje tillfälle. Vår svenska kundserviceavdelning är känd för att leverera service i världsklass, vilket gett dem den interna utmärkelsen “StepStone Customer Service Award” två år i rad. Vi hjälper dig gärna via telefon, mail eller Twitter på @stepstone_se. Kontakta oss här.

StepStone hjälper dig rekrytera globalt

StepStone är medlem i THE NETWORK, ett internationellt samarbete mellan ledande jobbsajter globalt. Via THE NETWORK erbjuder vi på StepStone rekrytering i över 133 länder. Din kontaktperson i Sverige hjälper dig med hela processen, var du än väljer att rekrytera.

Källa

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *