SÖK JOBB
0

Söka jobb – Över 9 000 jobb att söka varje månad.

Söka jobb – Över 9 000 jobb att söka varje månad. Om CareerBuilder VAD VI GÖR CareerBuilder.se är ett dotterbolag till CareerBuilder.com, som är den ledande aktören inom onlinerekrytering i USA. CareerBuilder ägs till viss del av Microsoft vilket innebär tex att vi ansvarar för karriärdelen på MSN. CareerBuilder finns representerande i 37 länder och […]

Söka jobb – Över 9 000 jobb att söka varje månad.

jobb

Om CareerBuilder

VAD VI GÖR
CareerBuilder.se är ett dotterbolag till CareerBuilder.com, som är den ledande aktören inom onlinerekrytering i USA. CareerBuilder ägs till viss del av Microsoft vilket innebär tex att vi ansvarar för karriärdelen på MSN. CareerBuilder finns representerande i 37 länder och har ca 2000 anställda.Vårt mål är att göra det så enkelt och effektivt som möjligt att hitta sitt drömjobb för alla talangfulla jobbsökare och att nå ut till Sveriges bolag och hjälpa dem att attrahera och behålla sin absolut viktigaste resurs: sin personal.

Personalen är ett företags viktigaste tillgång – vi kan verkligen personalförsörjning. Vi erbjuder inte bara produkter; vi erbjuder omfattande rekryterings- och employer brandinglösningar vilka ger företag de uttrycksmedel som krävs för att nå de mest talangfulla kandidaterna som behövs för att driva företaget framåt i dagens tuffa konkurrens.
VÅR VISION
Som den världsledande aktören inom human kapitallösningar, hjälper vi organisationer att hitta och attrahera sin viktigaste tillgång – sin personal. Vi använder teknik i världsklass, dataanalyser, ett konkurrenskraftigt partnernätverk och en överlägsen kundservice för att matcha rätt människor med rätt jobb.

VÅR VÄRDEGRUND

 • Candor
  Vi kommunicerar med tydlighet, ärlighet och respekt i alla relationer – både internt och externt.
 • Disciplined Freedom
  Vi ger ledare inom organisationen frihet att driva sin egen verksamhet. Vi ger högpresterande medarbetare frihet under ansvar. Vi belönar dem och håller dem ansvariga för att nå framgång.
 • Passion
  Vi har en passion för att nå våra egna och företagets mål, samt att hjälpa våra kunder att nå framgång.
 • Agility
  Vi måste ständigt och snabbt omvandla information till handling. Vi är förändringsbenägna och arbetar alltid för att utvecklas och ligga steget före.
 • Easy to do business with
  Vi bemöter varje situation, både internt och externt, med en positiv ”inga problem”-attityd. När vi ställs inför nya utmaningar, agerar vi konstruktivt så att resultatet överträffar förväntningarna.


VÅR HISTORIA

2004 – Johan Hjelte, Anders Selvehed och Nicklas Jonsson grundar Intence Media AB.  Samma år lanseras sajten Jobbguiden.se och den första utgåvan av boken Jobbguiden produceras och ges ut.
2007 – CareerBuilder köper Jobbguiden. Samarbetet med MSN lanseras och Jobbguiden har nu det största nätverket för platsannonsörer. Omsättningen har ökat med ca 1000 % på två år.
2008 – Företaget byter namn till CareerBuilder.se och vi lanserar ytterligare en TV-kampanj.
2010- I januari kommer vi för första gången över 100 000-gränsen vad gäller unika besökare på KIA. CareerBuilders unika applikation på Facebook Work@ lanseras och våra designprodukter utvecklas och förfinas i vår avdelning CBMedia. Vi presenterar Nordens största karriärmässa för yrkesverksamma akademiker och young professionals i Ericsson Globe Arena.
2011 – Vår trafik ökar och ligger runt ca 160 000 besökare, vi får in nya samarbetspartners som SJ och KTH. CareerBuilder anordnar ett flertal kundseminarier samt presenterar en ny undersökning inom employer branding tillsammans med forskare vid Lunds Universitet. Vi utökar med ytterligare en karriärmässa i Göteborg och planerar att genomföra ytterligare en mässa i Stockholm under hösten 2011.


VÅRA MEDARBETARE

Careerbuilders kultur genomsyras av ett sant entreprenörskap, höga mål och en stark drivkraft att utvecklas. Våra medarbetare är kreativa, konsultativa och kompetenta.Vi är ett sammansvetsat och energiskt team med höga ambitioner där varje individ är lika viktig.


KARRIÄR OCH UTBILDNING

CareerBuilder erbjuder en mängd utbildningsprogram, både internt och extern, lokalt och globalt. Några aktuella exempel:

CareerBuilder Business School
Vår interna säljskola där vi arbetar oss igenom CareerBuilders säljmetodik, rollen som konsultativ säljare, att arbeta mot mål, hur vi använder våra verktyg etc. genom att blanda teori och praktik.

Leadership Development Series
En treårig utbildning på internationell nivå som kan jämföras med en MBA. Med föreläsare från världens största universitet studeras grunden i företagande, ekonomi och marknadsföring.

Emerging Leadership Program
Ett av CareerBuilders utbildningsprogram för chefer. Programmet bedrivs på internationell nivå och belyser delar såsom Time Management, säljmetodik, coaching och pedagogiken i att utbilda och träna sina medarbetare.

Mentorskap
Vi arbetar aktivt med att bygga interna nätverk inom vår organisation för att öka kompetensutveckling och kunskapsutbytet mellan olika roller och länder.

CB Learn
CareerBuilders utbildningssajt där samtliga medarbetare har mängder av webinars, e-learning, lästips och utbildningar inom allt från presentationsteknik och hur du effektiviserar dina möten till hur du hanterar din chef.

CareerBuilder är en organisation som satsar på sina medarbetare, det finns otaliga exempel på medarbetare som klättrat i sin karriär hos oss, både lokalt och internationellt.

Nathalie Isaksson
Nathalie började sin resa på bolaget som innesäljare på dåvarande Jobbguiden. Hon tog sig an affär efter affär med en enorm tävlingsinstinkt. Nathalie fick efter dryga två år erbjudande om att börja som Account Manager i vår Employer Branding team vilket innebär att hon arbetar med fältförsäljning av våra Employer Branding produkter såsom Career Days i Globen.

Källa

Share:
 • googleplus
 • linkedin
 • tumblr
 • rss
 • pinterest
 • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *