UTBILDNING
0

KY-utbildning är en utbildningsform som inte längre finns

KY-utbildning är en utbildningsform som inte längre finns Om kyutbildningar.se Kyutbildningar.se är skapad av Studentum AB. Vi tog fram sidan då vi ansåg att det saknades en komplett guide för KY-utbildningar. Under 2009 beslutades att KY skulle ersättas med den nya utbildningsformen YH (Yrkeshögskola). Vi startade då sajten yhutbildningar.se och planerade att lägga ner kyutbildningar.se. […]

KY-utbildning är en utbildningsform som inte längre finns

yhutbilnigar

Om kyutbildningar.se

Kyutbildningar.se är skapad av Studentum AB. Vi tog fram sidan då vi ansåg att det saknades en komplett guide för KY-utbildningar.

Under 2009 beslutades att KY skulle ersättas med den nya utbildningsformen YH (Yrkeshögskola). Vi startade då sajten yhutbildningar.se och planerade att lägga ner kyutbildningar.se. Dock har inte begreppet YH helt lyckas ersätta KY i folkmun. Kvalificerad Yrkesutbildning är fortfarande det mer kända begreppet för utbildningstypen, vilket gör att sajten fortfarande ligger aktiv. Du hittar samma utbildningar på yhutbildningar.se som på kyutbildningar.se. Vi kan i dagsläget inte säga när sajten kommer att läggas ned då många besökare fortfarande drar stor nytta av den.

Om du har några frågor eller funderingar kring denna sida är du välkommen att kontakta oss på Studentum AB via mail på info@studentum.se eller via kontaktuppgifterna nedan.

Studentum AB
Hovslagargatan 3
SE 111 96 STOCKHOLM SWEDEN
Telefon: 0046-(0)8 509 106 00
Fax: 0046 (0)8 509 106 99

Källa

 

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *