UTBILDNING
0

Utbildningar inom Ledarskap, Kommunikation, Pedagogik, HR

Utbildningar inom Ledarskap, Kommunikation, Pedagogik, HR Advantum Kompetens AB Advantum Kompetens erbjuder både öppna och företagsinterna utbildningar inom Ledarskap, Kommunikation, Pedagogik, Medarbetarskap och HR. Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företagsinterna utbildningar levererar vi i hela Norden. Vår affärsidé är att leverera effektiva utbildningar med bestående resultat. Det gör vi genom vår process Före […]

Utbildningar inom Ledarskap, Kommunikation, Pedagogik, HR

Advantum Kompetens AB

Advantum Kompetens erbjuder både öppna och företagsinterna utbildningar inom Ledarskap, KommunikationPedagogik, Medarbetarskap och HR.

Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företagsinterna utbildningar levererar vi i hela Norden.

Vår affärsidé är att leverera effektiva utbildningar med bestående resultat. Det gör vi genom vår process Före – Under – Efter där vi hjälper både deltagare och chef att planera för ett resultat med ett unikt metodmaterial. Materialet ingår i alla våra utbildningar.

Vår pedagogik säkerställer ett effektivt lärande där du som deltagare är aktiv och där du får med dig såväl konkreta verktyg för din egen vardag som fakta och tankemodeller för vidare reflektion och fördjupning. Våra Lärkartor® som ingår på de flesta utbildningar är unika på marknaden och säkerställer att du får ut mesta möjliga av din utbildning.

Vår speciallinriktning i strategiska kompetensfrågor gör också att vi har möjlighet att säkerställa att ni som organistion har ett ramverk som säkerställer effektiv kompetensutveckling från ax till limpa.

Advantum Kompetens startades år 2000 och har utvecklats till att idag vara ett rikstäckande företag. Vi är drygt 40 personer som brinner för att utveckla såväl individer som organisationer till högre nivåer. Våra kunder finns över hela landet – i de flesta branscher, i såväl privat som offentlig verksamhet.

Källa

 

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *