FOTBALL
0

Härenstam tror på Zlatan från start

Härenstam tror på Zlatan från start Succé för Zlatan igen Foto: TT Nyhetsbyrån SVT Sports kommentator Chris Härenstam tror att Zlatan Ibrahimovic, som haft skadebekymmer, kommer att spela från start för sitt PSG mot Malmö i premiären av Champions League. – Det är en stor match för honom i karriären och jag tror att han […]

Härenstam tror på Zlatan från start

Succé för Zlatan igen Foto: TT Nyhetsbyrån

SVT Sports kommentator Chris Härenstam tror att Zlatan Ibrahimovic, som haft skadebekymmer, kommer att spela från start för sitt PSG mot Malmö i premiären av Champions League.

– Det är en stor match för honom i karriären och jag tror att han spelar från start, säger Härenstam från Paris.

Härenstam varnar dock för att lägga för stort fokus på Zlatan. Då kan Lucas, Edinson Cavani och Angel Di Maria få för stort utrymme. Det är ett defensivt Malmö som tros ställa upp med fem backar som ska ta sig an storlaget.

– När Malmö väl får tag i bollen så gäller det att flytta upp så att man får vila med bollen och att man inte får jaga hela tiden, säger Härenstam.

Inget våldsamt tryck

Malmö kommer med 2 500 – 3 000 supportar och de tror själva att de kan vinna läktarmatchen eftersom man är högröstad och samtränad. Parc des Princes är ingen gryta och det blir aldrig det där våldsamma trycket från hemmafansen.

Det ska dock mycket till för att Malmö ska kunna rubba PSG. Spelbolagen ger runt 110 kr tillbaka på en satsad hundring på Paris SG medan samma hundring ger runt

2 000 tilllbaka på en Malmö-seger.

– PSG är ett av sex till åtta lag som kan vinna Champions League, säger Härenstam.

Källa

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *