NYHETER
0

Totalt tågstopp i fem dagar

Totalt tågstopp i fem dagar Hallandsåsen inifrån. Foto: SVT Det blir stor påverkan på tågtrafiken i samband med att de sista jobben inför öppandet av Hallandsåstunneln genomförs. I fem dagar blir det totalstopp. Arbetet pågår under tiden 5 november–12 december. Då är tågen inställda mellan Ängelholm och Laholm och ersatta med buss. Men också tågen […]

Totalt tågstopp i fem dagar

Inne i en mörk tågtunnel.
Hallandsåsen inifrån. Foto: SVT

Det blir stor påverkan på tågtrafiken i samband med att de sista jobben inför öppandet av Hallandsåstunneln genomförs. I fem dagar blir det totalstopp.

Arbetet pågår under tiden 5 november–12 december. Då är tågen inställda mellan Ängelholm och Laholm och ersatta med buss. Men också tågen mellan Helsingborg och Ängelholm samt mellan Ängelholm och Laholm har ändrade tidtabeller.

Också tågen mellan Markaryd och Hässleholm har ändrade tidtabeller.

Störst påverkan blir det under en knapp vecka då inga tåg alls går. Från onsdagen den 25 november till och med söndagen den 29 november är Öresundstågen inställda mellan Helsingborg och Laholm, och Pågatågen mellan Helsingborg och Ängelholm.

De ersätts då med bussar.

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *