NYHETER
0

Ögonblicken som förändrar Frankrike

Ögonblicken som förändrar Frankrike   OBS: Vi vill varna för starka bilder. Det är bilder som visar hur en vanlig fredagkväll i Paris förbyts i den värsta attacken mot Frankrike i modern tid. Över 1.000 personer befinner sig i konserthuset Bataclan där det amerikanska rockbandet Eagles of Death Metal har hunnit spela sex låtar. En […]

Ögonblicken som förändrar Frankrike

OBS: Vi vill varna för starka bilder.  
OBS: Vi vill varna för starka bilder.

Det är bilder som visar hur en vanlig fredagkväll i Paris förbyts i den värsta attacken mot Frankrike i modern tid.

Över 1.000 personer befinner sig i konserthuset Bataclan där det amerikanska rockbandet Eagles of Death Metal har hunnit spela sex låtar. En mobilfilm visar hur spelningen då avbryts när skottlossning utbryter.

På Stade de France tittar president François Hollande och cirka 80.000 andra fotbollsfans på vänskapsmatchen mellan Frankrike och Tyskland. På TV-bilder från matchen hörs en smäll klockan 21.17. Och strax därpå en till.

Senare samma kväll förklarar president Hollande, i ett tv-framträdande, att han förklarar undantagstillstånd i hela Frankrike.

 

Källa

Share:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Written by svensknet

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *