Butiker

ApotekHjartaApotek Hjärta

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med drygt 300 apotek och närmare 2 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek.

 

hjartatApoteket

Vi vill att människor ska kunna handla hos oss med gott samvete. För att markera Apotekets ansvarstagande i allt från tillverkning, kundmöte och avfallshantering, integreras hållbarhetsfrågorna nu tydligare i våra årsredovisningar.

 

 BjornBorg-Björn Borg

Björn Borg is a Swedish group that owns and develops the Björn Borg brand. Fashion underwear is our core business and largest product area.

We also offer sportswear, footwear, bags, fragrances and eyewear through licensees.

 

BR-LeksakerBR-Leksaker och hållbarhet
Alla produkter som hamnar på hyllorna i våra butiker och på 
webbutikens lager har genomgått stränga kontroller, och 
hållbarhetsarbetet genomsyrar varje steg på produktens resa 
från ritbord via produktion och transport till butiken och vidare 
till barnrummet.

ClasOhlsonClas Ohlson

Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår 
huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och 
tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.

 

 CerveraCervera

Det sägs ju att den snabbaste vägen till hjärtat går genom magen. Vi är beredda att hålla med. Men vi tror inte bara att det är maten som är viktig, utan också allt runtomkring. Som bra redskap i köket, vackra skålar till dukningen och spännande detaljer som en ny ljusstake i fönsterkarmen.

 dressmannDressmann

Dressmann är Nordens största modekedja inom herrkläder och har som ambition att täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar. Dressmann erbjuder ett fullt sortiment med allt inom bas- och fritidskläder, konfektion och i storlekarna upp till 9XL.

dinskoDinsko

Det ska vara lätt att hitta skor du gillar! Put Feet First är en webbshop där du kan handla skor från DinSko, Ecco, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports – i en och samma kassa. Vi har samlat tusentals skor under ett enda tak. Put Feet First erbjuder ett brett utbud av välkända varumärken, med allt från praktiska vardagsskor till fina festskor, och ett sortiment som passar hela familjen.